Wat gebeurt er allemaal nog wel en wat niet

15 september 2020

Ondanks dat deze tijden, waarin het de cultuur zeer lastig gemaakt wordt te overleven, blijven er ook steeds nieuwe plannen ontstaan. Mensen die mij volgen op de sociale media weten dat ik probeer het belang van muziek en cultuur in het algemeen zoveel mogelijk naar voren te brengen, omdat in het algemeen er weinig rekening mee gehouden wordt dat dit nog stil ligt of niet rendabel is op dit moment.
Daarom zoeken we naar nieuwe wegen. Voor mij persoonlijk zijn er daarom weinig live speel momenten. Wel maak ik nieuwe opnames met de band van Carmen Gomes, en komen we daarmee 1 oktober op NPO 2 Extra met de 2 Meter Sessie van Jan Douwe Kroeske.
Met mijn eigen band Tettero staan ook weer nieuwe opnames in de planning, maar daarover later meer.
Op Facebook en Instagram meld ik meteen nieuwe concerten of andere leuke dingen, maar je kan de agenda hier uiteraard ook in de gaten houden.