Gitaarlessen

Privéles of duo les 

Naast de live concerten die ik speel ben ik al meer dan 20 jaar actief als gitaardocent bij ondermeer  Bergen Muziek in Oegstgeest. Vanaf nu bouw ik aan een eigen praktijk in Haarlem. Meld je nu aan voor een proefles!

de lessen kunnen in Haarlem Noord bij mij thuis plaatsvinden, maar inmiddels ben ik ook online ingericht voor lessen waar dan ook.

In mijn lessen ga ik altijd uit van de leerling zelf en sluit daar mijn lesprogramma op aan, dus zowel beginnende als gevorderde gitaristen zijn van harte welkom.  Zowel mijn klassieke achtergrond als het live spelen en improviseren van pop, jazz en funk zijn daarin altijd een goed uitgangspunt. Mijn benadering en werkwijze sluit altijd aan bij de interesse en het niveau van de leerling. Notenlezen, akkoorden leren, improviseren, slaggitaar, tokkelen, het is een greep uit dingen die langs kunnen komen.
Een eigen gitaar om thuis te kunnen oefenen is een vereiste, dit kan een akoestische of electrische gitaar zijn. Tijdens de les neem je je eigen gitaar mee.

tarieven schooljaar 2022/2023

indien ouder dan 21 jaar tarieven excl 21% btw

een proefles van 30 min kost € 10,-, maar is gratis als je verder gaat met lessen .

privéles € 50,00 per uur, 30 min € 25,00
duoles € 30,00 per uur, 30 min € 15,00

De lestijden lengte is in onderling overleg. Als je interesse hebt of meer informatie wilt, stuur een mail naar info@folkertettero.nl