Gitaarlessen

lokatie het Verhalenhuis (van Egmondstraat 7 – Haarlem)

Privéles of duo les van 30 minuten

Donderdag middag en avond
(wekelijks of om de week)

Naast de live concerten die ik speel ben ik al meer dan 20 jaar actief als gitaardocent bij ondermeer  Bergen Muziek in Oegstgeest. Vanaf nu bouw ik aan een eigen praktijk in Haarlem. Meld je nu aan voor een proefles!

De lokatie biedt in de toekomst leuke mogelijkheden om samen te werken met bv theater en heeft een mooi podium voor een concert van mijn leerlingen. In het gebouw zijn alle nodige Corona maatregelen uiteraard getroffen.

In mijn lessen ga ik altijd uit van de leerling zelf en sluit daar mijn lesprogramma op aan, dus zowel beginnende als gevorderde gitaristen zijn van harte welkom.  Zowel mijn klassieke achtergrond als het live spelen en improviseren van pop, jazz en funk zijn daarin altijd een goed uitgangspunt. Mijn benadering en werkwijze sluit altijd aan bij de interesse en het niveau van de leerling. Notenlezen, akkoorden leren, improviseren, slaggitaar, tokkelen, het is een greep uit dingen die langs kunnen komen.
Een eigen gitaar om thuis te kunnen oefenen is een vereiste, dit kan een akoestische of electrische gitaar zijn. Tijdens de les neem je je eigen gitaar mee.

tarieven schooljaar 2020/2021

een proefles kost € 10,-, maar is gratis als je verder gaat met lessen .
privéles 5 lessen € 125- – per les € 25  (ouder dan 21 jaar excl 21% btw)
duoles 5 lessen € 75,- – per les € 15 (ouder dan 21 jaar excl 21% btw)

privéles 36 lessen € 864,- (ouder dan 21 jaar excl 21% btw)

duoles 36 lessen € 504,- (ouder dan 21 jaar excl 21% btw)

(Er is ook een mogelijkheid om 5 lessen – kaarten te kopen in het seizoen)

online les
Er is ook online mogelijkheid les te krijgen. Inmiddels ben ik vanuit huis technisch goed ingericht voor het geven van duidelijke online lessen. Dit kan via Zoom, Skype of eventueel
De lestijden lengte is in onderling overleg. Als je interesse hebt of meer informatie wilt, stuur een mail naar info@folkertettero.nl

presentielijst gitaarlessen Verhalenhuis schooljaar 20/21