online lessen door Coronatijd

25 maart 2020

Zoals bij velen heeft alles wat er gebeurt door het Coronavirus ook veel impact bij mij. Ik heb uitermate veel bewondering en respect voor hoe het hele zorgsysteem in Nederland (en overal) moet reageren op de uitzonderlijke hoeveelheid zieke mensen. De impact is in die sector voor alle betrokkenen niet te beschrijven naar mijn idee. Hiervoor zou iedereen veel betere financiële waardering moeten krijgen in de toekomst.

In de cultuur sector is de impact ook bijzonder groot. Alle optredens gaan immers niet door en dit zal nog veel langer effect hebben dan dat we allemaal thuis moeten blijven.
De beste support die je kan bedenken is natuurlijk door muziek te kopen van alle artiesten die je leuk vindt. Zelf heb ik mijn muziek te koop op www.tettero.bandcamp.com

Voor mij persoonlijk betekent dit ook geen optredens, maar mijn lespraktijk bij Bergen Muziek hebben wij meteen omgezet naar een online versie, zodat die gewoon door kunnen gaan.
Voor mijn privé lessen betekent dit dat ik dit nu ook online via Zoom kan aanbieden. Van beginners tot gevorderden kunnen les krijgen, waarbij de lestijd in overleg is. De lessen kunnen worden opgenomen, zodat je dit daarna nog verder kan bestuderen.
Mijn specialisatie is om je verder te helpen met improviseren. Behalve de technische vaardigheden kan ik iedereen goed verder helpen met nieuwe frisse ideeën. Licks kan je allemaal zelf al vinden overal en zou ik je ook kunnen geven, maar je hebt veel meer aan een goed plan naar mijn idee. Behalve gitaristen kan ik dus ook andere instrumentalisten verder helpen hier aan te bouwen.

Stuur mij een mailtje, of een bericht via Facebook, Instagram of de andere kanalen, dan maken we snel een afspraak!