Nieuwe muziek van Tettero!

28 september 2021

Het afgelopen jaar was er een met pieken en dalen, zoals voor velen, zeker ook voor alle collega’s uit de cultuursektor.
Dat heeft voor mij persoonlijk een lange zoektocht betekend, naar hoe en wat ik verder wil, maar ook al heb gedaan met mijn muziek.
Uiteindelijk heeft dat tot gevolg gehad dat ik juist met een fijne groep mensen de studio ben in gedoken om nieuwe muziek op te nemen.

En nu is het bijna zover en kan ik met trots zeggen dat op 13 november in club Cinetone in Amsterdam de nieuwe cd van Tettero wordt gepresenteerd. Details volgen uiteraard nog, maar zet dit alvast in de agenda! Club Cinetone is een nieuw podium waar een mooi nieuw initiatief van Arthur van Cadsand www.watchlivejazz.com vandaan komt. Check dit vooral als je liefhebber van live (jazz) muziek bent !