Een nieuw jaar

29 juni 2021

Zo vlak voor de zomervakantie na dit bizarre jaar is het tijd voor een update.
Gelukkig zijn er een aantal projecten gewoon door gegaan in deze afgelopen lastige tijden. Het duo Interplay met saxofoniste Jelske Hoogervorst heeft door middel van de Balkonscènes subsidie een klein aantal concerten kunnen geven, en zal dat in augustus afsluiten.
Mijn eigen band Tettero is bezig met het opnemen van een nieuw album dat ik oktober dit jaar zal uitkomen. Daar heb ik zojuist de laatste opnames voor gemaakt.
Er komen een aantal leuke concerten aan met Carmen Gomes Inc, the Amsterdelics en ik heb vorige week ingevallen in de erg mooie productie Zócolo van Marlies Ruigrok. Hier komt op 12-14 aug nog een vervolg op de Zomerkaravaan in Alkmaar.
Tot slot is het nog leuk te vermelden dat ik nu ook lesgeef via het platform learnjazzonline   Binnenkort zal hierop meer lesmateriaal van mij verschijnen!

Al met al gelukkig weer een hoop leuke dingen!