oudjaar met nieuwe berichten

11 december 2023

Het eind van 2023 is al weer in zicht en er zijn een hele hoop leuke dingen gebeurd in dit jaar, maar er staan ook weer een hoop leuke nieuwe dingen te gebeuren!!

Zoals jullie weten zit ik al lange tijd in de band van zangeres Carmen Gomes. We hebben de afgelopen tijd 2 albums gemaakt als tribute aan blues legende Robert Johnson. Onlangs is het album ‘Stones in my Passway’ uitgekozen en deze wordt in binnen – en buitenland zeer goed ontvangen . Voor liefhebbers van high end opnames is dit ook het neusje van de zalm, dus check vooral de site van Soundliaison voor deze plaat! Hij is ook op cd verkrijgbaar via mij of de site van Carmen Gomes.

Een ander project waar ik al langer mee bezig ben, is duo Interplay, samen met saxofoniste Jelske Hogervorst. We hebben de afgelopen tijd mooie opnames gemaakt met eigen composities en deze zullen begin 2024 gereleased worden. We gaan daar uiteraard ook live mee spelen, dus hou ons in de gaten!

Ook de Amsterdelics zijn ondertussen bezig met nieuwe opnames, dus lokaal spelen we niet vaak live, er zijn wat dingen gaande op de achtergrond.

Mochten jullie nog kerstcadeaus zoeken, de cd’s First, Point of View en  Don’t Explain en het vinyl album ‘Tettero plays Eddie Harris & Les McCann’ van Tettero zijn bij mij of via bandcamp verkrijgbaar!

Tot slot wil ik iedereen fijne feestdagen toewensen en hoop ik jullie in 2024 bij een concert of ergens anders weer te zien.