gezellige drukte!

12 mei 2023

Het seizoen 2022/2023 is in volle gang en dat merk ik hier ook!
Graag wil ik jullie uitnodigen voor een jaarlijks terugkerend feestje in de Melkweg met mijn band the Amsterdelics. Op 17 mei spelen we daar weer in de oude zaal, met gasten Pieter Both, Def P en de mannen van Gotcha! Het is een optreden door onszelf georganiseerd en dus een volle bak is los van alle gezelligheid ook goed voor het voortbestaan van de funk van onze band. Ga naar deze site voor tickets.

De dag erna op donderdag 18 mei is er een heel ander, maar niet minder leuk feestje met mijn eigen band Tettero. We spelen een buitenconcert op stadsstrand de Oerkap in Haarlem. Vanaf 18:30uur spelen we een concert én kan je lekker meeeten ! We willen in Haarlem wat meer de nadruk leggen op geïmproviseerde muziek en dit concert is daar een eerste aanzet toe. Kaarten á € 16,- zinn verkrijgbaar via deze link.

Hou sowieso de agenda weer in de gaten, want er zijn de komende zomermaanden leuke nieuwe plekken waar ik zal spelen. Op 21 mei speel ik mee met Aristo’s Big Band in club Hart in Amsterdam en met Carmen Gomes Inc komen er ook weer leuke concerten op bijzondere plekken aan.
Als je daar vooraf al wat meer van wilt weten, stuur mij even een berichtje via de mail.