Tettero is overal te horen

3 April 2019
Tettero tijdens de vinyl presentatie op 31 maart in Concerto Recordstore

Inmiddels hebben we 31 maart het vinyl album officieel gepresenteerd in Concerto in Amsterdam. Daar gaven we een sfeervol kort souljazz concert! De dag ervoor speelden we al op het Jazztival. Ondertussen hebben verschillende radiostations de release ook opgemerkt en zijn we te horen geweest bij Yes to Jazz, Dutch Jazz (Sublime) en komen we 7 april live bij Co Live op radio 2 Soul & Jazz. En alsof het allemaal nog niet genoeg is, is het album inmiddels ook te streamen op spotify, net zoals de voorgaande albums. Via deze link kom je bij de bandpagina

Folker Tettero speelt gitaar

Agenda

View full agenda ...

Instagram

YouTube

Book Tettero on Gigstarter

Book Tettero on Gigstarter

Buy music from Tettero on Bandcamp

Buy music from Tettero on Bandcamp