nieuw nummer ‘Halftimer’ nu online!

28 February 2019
cd cover half timer

Enige tijd geleden hebben Klaas van Donkergoed, Dave Breidenbach en ik tijdens een sessie in de studio een nummer van mij opgenomen. Deze staat nu online op Spotify. Live zijn we altijd op zoek naar interactie, groove en dat soort dingen. We hebben dat nu tijdens de sessie gecombineerd met specifieke zoektochten naar sounds, en plaatsing van de instrumenten in het geluidsbeeld. In de solo vertel ik eigenlijk een blues verhaal, dat je eigenlijk gewoon af wilt luisteren. Ik ben erg trots op het resultaat en zeer benieuwd naar jullie reacties. Veel plezier met luisteren!

Folker Tettero speelt gitaar

Agenda

View full agenda ...

Instagram

YouTube

Book Tettero on Gigstarter

Book Tettero on Gigstarter

Buy music from Tettero on Bandcamp

Buy music from Tettero on Bandcamp