Tettero plays Eddie Harris & Les McCann op vinyl!

27 March 2018

Wat ben ik waanzinnig blij dat de crowdfunding is gelukt. Iedereen die heeft meegeholpen nogmaals waanzinnig bedankt.
Op dit moment zijn we aan het mixen en zou, als alles loopt zoals gepland, na de zomervakantie het vinyl album moeten uitkomen. Houd de site, of Facebookpagina van Tettero in de gaten.

Verder zal ik in diezelfde periode ook gitaarlessen gaan verzorgen vanuit Haarlem. Ik heb inmiddels een mooie lokatie vanwaar ik iedereen die verder wil komen met gitaarspelen, improviseren, of zijn of haar eigen weg in de muziek kan begeleiden. Mocht je meer informatie hierover willen, stuur mij dan een mail. Binnenkort zal ik hier op mijn site ook een aparte pagina voor maken.

Folker Tettero speelt gitaar

Agenda

View full agenda ...

Instagram

YouTube

Book Tettero on Gigstarter

Book Tettero on Gigstarter

Buy music from Tettero on Bandcamp

Buy music from Tettero on Bandcamp