En door!

13 October 2015

Inmiddels is het alweer bijna 2 jaar geleden dat de cd Point of View uitkwam van Tettero. In die tijd daarna hebben we gespeeld, maar ook weer nieuwe plannen gemaakt. Inmiddels zijn we bezig met nieuwe opnames en plannen en gaan we weer spelen in ‘t land!

Daarnaast zijn er weer nieuwe projecten. O.a. speel ik mee met drummer Armand van Middendorp, speel ik weer een keer met zanger Raj Mohan en gaat Sugar ook weer een nieuwe weg in.

Elke maand speel ik in muziekcafé Stiels in Haarlem met The Sands, een formatie rond zangeres Denise van Donselaar. En elke maand met Patrick Verheij en friends in de Skylounge van het Hilton Double Tree in Amsterdam.

Folker Tettero speelt gitaar

Agenda

View full agenda ...

Instagram

YouTube

Book Tettero on Gigstarter

Book Tettero on Gigstarter

Buy music from Tettero on Bandcamp

Buy music from Tettero on Bandcamp