drukke week!

Graag wil ik jullie even op de hoogte brengen van wat leuke concerten die ik deze week ga geven. Er zitten een paar nieuwe projecten bij, vandaar.
Donderdag 30 mei speel ik met trompettist Dirk Beets een duo dinerconcert in muziekcentrum de Badcuyp . We zullen eigen werk, maar ook bestaande muziek spelen in deze bijzondere combinatie trompet-gitaar.
Vrijdag speel ik met een band waar ik de afgelopen tijd vaker mee gespeeld heb (Koninginnedag) namelijk Patrick Verheij & Friends. We spelen dan in de North Sea Jazz Club vanaf 20u, de toegang is 5 euro, dus dat is prima te doen. We spelen eigen bewerkingen van bestaand werk, maar ook nummers geschreven door Patrick. De band wordt versterkt door de zangeressen Laura Estevez en Katrin Kögel.
Zondag 2 juni speel ik met de inmiddels (mag ik hopen) bekende band van zangeres Carmen Gomes tijdens het evenement Jazz in de Tuin in het Limburgse Grathem. Hou de weersverwachting in de gaten, want het optreden vindt plaats in de tuin van het kasteel daar!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.